Veelgestelde vragen (FAQ)

Websites

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte, open source content management systeem (CMS). Je kunt er je blog, website, of webshop mee maken. WordPress zelf is gratis. Een WordPress website is zelf gemakkelijk te onderhouden, dus enorm populair. Wereldwijd zijn er al tientallen miljoenen websites met WordPress gemaakt.

Ja, meer dan een derde van de websites wereldwijd wordt gemaakt met WordPress. Het heeft een erg betrouwbaar en flexibel content management systeem. Erg prettig om mee te werken. Het is verder erg gebruiksvriendelijk, dus makkelijk om dingen zoals tekst of afbeeldingen aan te passen voor de eindgebruiker.

Wat kost een auto? De prijs voor een website is uiteraard sterk afhankelijk van jouw wensen. Een basic website tot aan 10 basic pagina’s krijg je bij Content City al voor €645,-

Moet jouw website snel online? Geen Probleem. Binnen 1 week kunnen wij jouw WordPress website online krijgen.

Uiteraard. Jouw huidige website blijft gewoon in de lucht totdat de nieuwe klaar is. Bij het overzetten zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk downtime hebt.

Ja. WordPress is erg gebruiksvriendelijk, dus je kunt zelf gemakkelijk jouw website beheren. Na oplevering ontvang je ook nog een handleiding.

Ja. Geen rare fratsen. Daar houden wij niet van.

Nee. Tenzij je kiest voor een service en onderhoudscontract. Wij verzorgen dan backups, updates en eventueel website optimalisatie werkzaamheden.

Ja. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Logo & Huisstijl ontwerp

Wij leveren binnen 48 uur een aantal concept logo’s. Afhankelijk hoe snel wij feedback krijgen op de concept logo’s, maar normaal gesproken ontvang je binnen één week het definitieve logo.

Jazeker. Wij kunnen jouw huidige logo een update geven zodat deze nog steeds hetzelfde gevoel opwekt, maar wel helemaal bij deze tijd past.

Jij wordt volledig eigenaar van het logo en/ of huisstijl ontwerp. Vaak verkrijgt een opdrachtgever een licentie voor het gebruik, of de ontwerper kan de rechten op huisstijlen en logo’s ook tegen een vergoeding overdragen. Bij Content City worden de rechten direct bij oplevering van het logo kosteloos overgedragen aan de opdrachtgever.

Wij leveren binnen 48 uur minimaal drie concept logo’s. Dit zijn nog geen definitieve logo’s. Je kunt je feedback geven op deze concept logo’s. Op basis van jouw feedback borduren we verder en werken we naar een definitief logo toe.

Uiteraard. Wij maken altijd een uniek logo. Wij werken niet met stock materiaal, waar andere partijen die spot goedkoop logo’s maken wel mee werken.

Het is een grafische afbeelding, die is opgebouwd uit vectoren. De afbeelding/logo kun je oneindig vergroten zonder kwaliteitsverlies. Dit in tegenstelling tot een logo wat is opgebouwd uit pixels. Een bestand wat is opgebouwd uit pixels wordt na vergroten altijd onscherper.

Het logo wordt aangeleverd in alle gangbare formaten, zoals: EPS, AI, PDF, JPG, en PNG.  De bestanden .jpg en .png zijn geschikt om op het web te gebruiken voor bijvoorbeeld op je website. De Bestanden .eps en .ai zijn vector bestanden. Dit zijn bestanden die oneindig schaalbaar zijn zonder kwaliteit verlies. Met deze bestanden kun je naar de drukker.

Je hoeft pas achteraf te betalen voor je logo. Wij gaan eerst door totdat je 100% tevreden bent. Daarna sturen we pas een factuur,

Webshops

Wij maken bijna al onze webshops met WooCommerce in WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte, open source content management systeem (CMS). Je kunt er je blog, website, of webshop mee maken. Het is erg gebruiksvriendelijk, dus je kunt zelf gemakkelijk producten toevoegen en andere wijzigingen aanbrengen.

Dit is sterk afhankelijk van jouw wensen. Hoeveel product pagina’s en standaard pagina’s moeten er toegevoegd worden? Moet er maatwerk geïntegreerd worden? etc. In principe heb je bij ons al een WordPress WooCommerce webshop vanaf €1.679,-

Zeker. Wij kunnen maatwerk leveren. In principe is geen vraag te gek voor ons.

Wij kunnen jouw webshop al binnen twee weken online krijgen. Dit is wel afhankelijk van alle wensen die je hebt.

Ja. Geen rare fratsen. na oplevering van de webshop ben je zelf voor 100% eigenaar.

Website optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization. Het is bedoeld om websites hoog te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google op internet. Het is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.

Dit is mogelijk, maar hier kunnen we helaas niet onze handen voor in het vuur steken. Dit is namelijk sterk afhankelijk van de concurrentie en de tijd die wij in SEO werkzaamheden mogen steken. Wij zorgen er sowieso met de juiste middelen en tools voor dat jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten komt.

Jouw website melden wij aan bij zoekmachines, zodat alle pagina’s goed worden geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. SEO is een oneindig proces. Je zult constant aan jouw website moeten schaven om hoog te ranken of hoog te blijven staan. We vertellen je er graag vrijblijvend meer over.

Veel bedrijven zijn voornamelijk actief in een bepaalde regio. Met lokale SEO zorg je er voor dat jouw bedrijf online gevonden wordt in combinatie met een bepaalde stad of regio.

SEO is eigenlijk een oneindig proces. Belangrijk is dat er eerst een goed fundament staat. Werkzaamheden die hieronder vallen zijn: Het uitvoeren van een technische analyse, keyword- en concurrentieanalyse, zorgen voor een goede url-structuur, inrichten van tools om te kunnen analyseren en meten. Als eenmaal de basis goed staat, is het zaak dat er content geschreven gaat worden die goed gaan ranken in Google. Denk aan extra pagina’s, blogs, case studies etc.